Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αγοράζει τον Τετέ, προχωράει για τους επόμενους!

Παναθηναϊκός: Αγοράζει τον Τετέ, προχωράει για τους επόμενους!

Με αγορά η απόκτηση του Τετέ από την Γαλατασαράι για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» είναι μια «ανάσα» από την επισημοποίηση μιας εξαιρετικής μεταγραφής με την απόκτηση του Τετέ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Γαλατασαράι θα φορέσει τα πράσινα και θα προσθέσει όλα αυτά τα στοιχεία που θέλει ο Ντιέγκο Αλόνσο στη θέση των εξτρέμ. Πρόκειται για ποιοτικό παίκτη, με ταχύτητα, άριστη τεχνική κατάρτιση, ικανότητα στο «ένας εναντίον ενός» και φυσικά πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις.

Προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη Γαλατασαράι και το «τριφύλλι» τον κάνει δικό του με αγορά από την τουρκική ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα δε μένει εδώ. Προχωράει για τον επόμενο εξτρέμ, αλλά και αριστερό μπακ, με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι αυτή τη στιγμή ψηλά στη λίστα.

Ένας απ’ αυτούς είναι, ως γνωστόν, ο Φακούντο Πελίστρι με τον Ντιέγκο Αλόνσο να θέλει τον Ουρουγουανό εξτρέμ και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης το επόμενο διάστημα. Δεν θα πρέπει, αργότερα, να αποκλειστεί η πιθανότητα κι άλλων μεταγραφικών κινήσεων, όπως επιθετικού και χαφ…

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ