Ποδόσφαιρο

Υποτιμητικά λόγια από Βούλγαρο πρώην παίκτη για τον Παναθηναϊκό

Υποτιμητικά λόγια από Βούλγαρο πρώην παίκτη για τον Παναθηναϊκό

Με υποτιμητικά λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό, ενόψει της ρεβάνς με την Μπότεφ σπουδαίος βετεράνος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Μπότεφ στη Βουλγαρία, καθώς μετά το 2-1 του ΟΑΚΑ η πρόκριση για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα παιχτεί στη Φιλιππούπολη.

Για το παιχνίδι κλήθηκε να μιλήσει ο αστέρας του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, Γκεόργκι Γκεοργκίεφ, ο οποίος στις δηλώσεις του υποτίμησε το «τριφύλλι».

«Η νίκη με τη βοήθεια των φιλάθλων είναι απαραίτητη για την Μπότεφ. Ο αγώνας στην Ευρώπη είναι πιο σημαντικός. Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε ιδιαίτερα δυνατή απόδοση. Για μένα, αυτός είναι ο αγώνας της χρονιάς για την Μπότεφ, καθώς με την Λόκο μπορούν πάντα να παίξουν.

Πρέπει να διορθώσουν κάποια αφελή λάθη που έκαναν στην Ελλάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μου άρεσε η εικόνα τους, αλλά στη δεύτερη μέρος τα πράγματα άλλαξαν. Πρέπει να ξεκινήσουν δυνατά από την πρώτη στιγμή και να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν τρεις πολύ ποιοτικοί παίκτες, αλλά οι υπόλοιποι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Τρεις παίκτες δεν είναι ολόκληρη ομάδα! Αυτό πρέπει να είναι το ματς της χρονιάς για την Μπότεφ Πλόβντιβ! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουν απέναντι στην Λόκο! Πρέπει να δώσουν τα πάντα σε αυτόν τον αγώνα. Όταν παίζεις συχνά, δύο φορές την εβδομάδα, αποκτάς την καλύτερη φόρμα. Πρέπει να εμφανιστούν και απέναντι στην Λόκο και απέναντι στον Παναθηναϊκό με τον καλύτερό τους εαυτό», δήλωσε ο Γκεοργκίεφ.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ