Ποδόσφαιρο

Άλλη ομάδα: Οι 7 ενδεκαδάτες αλλαγές του νέου Παναθηναϊκού!

Άλλη ομάδα: Οι 7 ενδεκαδάτες αλλαγές του νέου Παναθηναϊκού!

Το τριφύλλι είναι ακόμα work in progress.

Αυτό που είδαμε όλοι απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιβ, όχι μόνο δεν ήταν πρόβα τζενεράλε για την νέα σεζόν, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό που θα δούμε κατά την διάρκεια της.

Το τριφύλλι είναι ακόμα… work in progress, αφού ακόμα δεν έχει διαμορφώσει το ρόστερ του, τόσο σε επίπεδο νέων αποκτημάτων, όσο και αποχωρήσεων.

Αυτό που προέχει είναι η πρόκριση επί των Βούλγαρων, που θα θέσει τις βάσεις, ώστε η ομάδα που θα δημιουργηθεί στην πορεία να παλέψει για την είσοδο σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Θα αλλάξει η μισή ομάδα Ο Ντιέγκο Αλόνσο προσπαθεί ακόμα να μάθει την ομάδα του, ωστόσο είναι πολύ πιθανό στην πορεία να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και να βάλει πιο ποιοτικά στοιχεία στην ενδεκάδα του.

ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!
POPULAR NOW ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι από την ομάδα που ξεκίνησε απέναντι στους Βούλγαρους, μόνος 3-4 μπορούν να θεωρούνται αναντικατάστατοι. Κι αυτό δείχνει πόσο δρόμο έχει ακόμα να διανύσει το τριφύλλι.

Ποιοι είναι αυτοί; Ο Ντραγκόφσκι, ο Αράο και ο Μπακασέτας. Στην πραγματικότητα όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν στην πορεία συμπληρωματικό ρόλο στο rotation, με εξαίρεση τον Βαγιανίδη, ο οποίος αν δεν πωληθεί, έχει τον πρώτο λόγο για την θέση του δεξιού μπακ

Η λογική λέει πως μόλις αποθεραπευτούν και έρθουν στο 100%, ο Μάγκνουσον, ο Τσέριν και ο Ιωαννίδης θα αποτελούν πρώτες επιλογές στην θέση τους.

Η λογική λέει πως ο Ίνγκασον αποκτήθηκε για ηγετικό ρόλο, ενώ δένει άψογα με τον συμπατριώτη του, με τον οποίο έχουν παίξει μαζί και στην Εθνική Ισλανδίας.

Ενέσεις ποιότητας παντού

Ο Τετέ ήρθε για να πάρει ηγετικό ρόλο στο δεξί φτερό, με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει το πιο ακριβό συμβόλαιο και να αποτελεί την τρίτη πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία του τριφυλλιού μετά τον Μιχάλη Κωνσταντίνου και τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Επίσης, είναι σίγουρο ότι όλη η αριστερή πλευρά θα είναι καινούργια από τον μπακ και τον εξτρέμ που θα αποκτηθεί και πιθανότατα θα είναι λύσεις από το πάνω ράφι.

Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί και προσπαθήσεις να δεις την μεγάλη εικόνα, θα διαπιστώσεις πως ο τωρινός Παναθηναϊκός δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν που θα βλέπουμε σε μερικούς μήνες.

Είναι άγνωστο αν θα είναι καλύτερος ή χειρότερος, αλλά σίγουρα θα είναι διαφορετικός σε επίπεδο προσώπων. Και σίγουρα πιο ακριβός σε συμβόλαια και πιο λαμπερός από ονόματα. Τα υπόλοιπα… στο χορτάρι.

Πηγή: outsidersbet.gr

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ