Ποδόσφαιρο

Μαντσίνι: «Πάμε να τελειώσουμε την δουλειά – Είναι συλλογική η προσπάθεια»

Μαντσίνι: «Πάμε να τελειώσουμε την δουλειά – Είναι συλλογική η προσπάθεια»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Μαντσίνι, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της ρεβάνς με την Μπότεφ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Με στόχο τη δεύτερη νίκη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς με την Μπότεφ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως δήλωσε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (21:00).

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Έχετε δει πλέον την Μπότεφ. Τι πρέπει να έχει αύριο ο Παναθηναϊκός για να κάνει αυτό που πρέπει και να πάρει την πρόκριση;

«Είναι ο δεύτερος αγώνας. Στον πρώτο αγώνα πήραμε ένα πλεονέκτημα, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να τελειώσουμε την δουλειά και να παίξουμε αύριο συγκεντρωμένα».

Στο πρώτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα. Έγιναν πάλι κάποια ατομικά λάθη, που τα είχαμε δει και πέρσι και τις προηγούμενες χρονιές. Είναι κάτι που το συζητάτε μεταξύ σας; Γιατί είστε πολύ καλό γκρουπ παικτών, αλλά υπάρχουν κάποια λάθη που στερούν παιχνίδια. Το έχετε συζητήσει στα αποδυτήρια;

«Εμείς κάναμε μια συλλογική δουλειά, κάναμε αυτά που μας είχε υποδείξει ο προπονητής. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να γίνονται και λάθη, όμως αλλάζουμε σελίδα κι αύριο παίζουμε ξανά για τη νίκη».

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ