Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Γιαγκελόνια αν γίνει η ανατροπή επί του Άγιαξ

Παναθηναϊκός: Με Γιαγκελόνια αν γίνει η ανατροπή επί του Άγιαξ

Η Μπόντο/Γκλιμτ επικράτησε 4-1 της Γιαγκελόνια και η πολωνική ομάδα θα βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού εφόσον οι «πράσινοι» αποκλείσουν τον Άγιαξ.

Γιαγκελόνια το τελευταίο εμπόδιο του Παναθηναϊκού προς το Europa League, αν οι πράσινοι κάνουν την ανατροπή με τον Άγιαξ!

Η Μπόντο/Γκλιμτ διέλυσε με 4-1 την Γιαγκελόνια στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και την έριξε στα… χέρια των «πράσινων», εφόσον κάνουν την ανατροπή στην Ολλανδία.

Oι Νορβηγοί μετά το 1-0 του πρώτου ματς, υπέστησαν ένα μικρό σοκ, καθώς στο 4′ το αυτογκόλ του Μπεργκ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς.

Ωστόσο η Μπόντο/Γκλιμντ γύρισε την κατάσταση πριν από το ημίχρονο με τον Φετ στο 34′ και τον Μάατα στο 38′ να κάνουν το 2-1.

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν τη ρεβάνς σε πάρτι, αφού ο Φετ ξανά έφερε το σκορ στο 3-1, ενώ στο 71′ Χοχ στο 71′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Θυμίζουμε ότι αν ο Παναθηναϊκός κάνει την ανατροπή θα αγωνιστεί στις 22 Αυγούστου εκτός έδρας, ενώ θα δώσει τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στο ΟΑΚΑ.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ