Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: H ημέρα και η ώρα της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική με τον Λεβαδειακό

Παναθηναϊκός: H ημέρα και η ώρα της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική με τον Λεβαδειακό

Γνωστή έγινε η ημέρα και η ώρα κατά την οποία θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη εντός έδρας πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Asteras Aktor.

Οι “πράσινοι” οι οποίοι αναμένεται να παραταχθούν με ορισμένες αλλαγές απέναντι στους Αρκάδες, έχουν ένα γεμάτο 10ήμερο μπροστά τους καθώς εκτός από το ματς με τον Αστέρα θα ταξιδέψουν στη Γαλλία για να αντιμετωπίσουν τη Λανς την Πέμπτη (22/8), ενώ μέχρι τη ρεβάνς θα μεσολαβήσει και το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής!

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, θα υποδεχθεί τον νεοφώτιστο Λεβαδειακό, με τη Λίγκα να ανακοινώνει την ημέρα και την ώρα που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 21:00 και θα είναι το τελευταίο κυριακάτικο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής!

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ