Βόλεϊ

«Πρώτη» για τα «φίνα κορίτσια»

«Πρώτη» για τα «φίνα κορίτσια»

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Μετς.

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Μετς.

Στην πρώτη τους συγκέντρωση οι «πράσινες» δέχτηκαν το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαλακατέ, τον Γενικό αρχηγό κ. Σωτήρη Νίκα, τον Διευθυντή αγωνιστικού Σωτήρη Πανταλέων και τον Ρούλη Αγραπιδάκη.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με τις αθλήτριες: Αθηνά Παπαφωτίου, Μάρετ Γκρόθες, Ναταλία Μεταξά, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Καταρίνα Γιόβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη και τις κορασίδες από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού Βένια Σφίχτη και Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου.

Οι διεθνείς Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Μαριάννα Μπελιά, Γιωργίνα Αντωνακάκη και Ευαγγελία Τάνη θα ενσωματωθούν στην ομάδα όταν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα όπως επίσης και η Μαρτίνα Σάμανταν που αγωνίζεται με την Εθνική Κροατίας. Η Μπογκομίλα Μπιάρντα επίσης θα ενσωματωθεί στην ομάδα τις επόμενες μέρες.

Και τα σίδερα λύγισαν: Συγκλονιστικές στιγμές στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου (Pics & Vids)
POPULAR NOW Και τα σίδερα λύγισαν: Συγκλονιστικές στιγμές στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου (Pics & Vids)

Ο προπονητής των πρασίνων, Ντράγκαν Νέσιτς ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχουμε στο ρόστερ πολύ καλές Ελληνίδες αθλήτριες κι αυτό είναι πολύ θετικό. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα δε φτιάχτηκε μόνο για φέτος αλλά και για το μέλλον. Είναι επίσης θετικό ότι παρέμειναν στο ρόστερ οι Γκρόθες και Σάμανταν. Οι καινούριες αθλήτριες Γιόβιτς και Μπιάρντα είναι νεαρές και ταλαντούχες. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει καλές μεταγραφές παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν γενικά στο μεταγραφικό κομμάτι καθώς αρκετές παίκτριες πλέον κοιτάζουν την Αμερική. Νομίζω ότι έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα αλλά το πιο σημαντικό είναι η παρουσία που θα έχουμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι πάντα να πρωταγωνιστεί. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να φτάσουμε σε όλους τους τελικούς και να διεκδικήσουμε τίτλους. Συμμετέχουμε σε πολλές διοργανώσεις και η σεζόν θα είναι μεγάλη. Εύχομαι τόσο στην ομάδα μου όσο και στις υπόλοιπες ομάδες υγεία καθώς αν υπάρχει αυτό μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και να έχουμε την παρουσία που θέλουμε».

Το επιτελείο του Παναθηναϊκού:

Προπονητής: Ντράγκαν Νέσιτς

Βοηθοί προπονητές: Δημήτρης Μαρκάκης, Άγκι Μπάμπουλη

Στατιστικολόγος: Δήμος Αυτζιόγλου

Γυμναστής: Βαγγέλης Πολυμερόπουλος

Φυσικοθεραπευτής: Βασίλης Αγγέλου

Τιμ μάνατζερ: Νίκος Λάζος

Φροντιστής: Αλέξανδρος Μάκο

🏐 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο Βόλεϊ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ