Ποδόσφαιρο

Μάχη για Ουνάχι ο Παναθηναϊκός, πάει και για φορ!

Μάχη για Ουνάχι ο Παναθηναϊκός, πάει και για φορ!

To όνομα του Αζεντίν Ουναχί, παίζει δυνατά για τον Παναθηναϊκό!

Μια σπουδαία κίνηση για την περαιτέρω αναβάθμιση της μεσαίας του γραμμής προσπαθεί ο Παναθηναϊκός!

Το βράδυ της Δευτέρας (02/09) ένα δημοσίευμα από το Μαρoκινό συνέδεσε το τριφύλλι με τον Αζεντίν Ουναχί ο οποίος απασχόλησε τον Ολυμπιακό και το οποίο έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός μιλά με τον χαφ της Μαρσέιγ για να τον εντάξει στο ρόστερ του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πράγματι οι πράσινοι έχουν εξετάσει το όνομα του 24χρονου ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται η περίπτωση να προχωρήσει! Συγκεκριμένα το τριφύλλι μπορεί να έχει “αντιπάλους” στη διεκδίκηση του παίκτη, αλλά φαντάζει ως το φαβορί για να τον αποκτήσει. Οι πράσινοι δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να προλάβουν να τον αποκτήσουν και να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα καθώς η προθεσμία εκπνέει την Τετάρτη (04/09).

Ωστόσο οι κινήσεις δεν σταματούν εκεί! Ο Παναθηναϊκός, περιμένοντας να δει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Άντραζ Σπόραρ, πρόκειται να κινηθεί και για φορ, αφού ο Σλοβένος είναι εκτός πλάνων.

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η οποία είναι στις 11 Σεπτεμβρίου!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ