CREATE IMAGE Επικαιρότητα

Η ώρα της κρίσης για Κασσελάκη – Όλα έτοιμα για τη μυστική ψηφοφορία

Η ώρα της κρίσης για Κασσελάκη – Όλα έτοιμα για τη μυστική ψηφοφορία

Ολα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η μυστική ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ολα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η μυστική ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Έχουν στηθεί τρεις κάλπες για να ψηφίσουν τα 295 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Για να επιτευχθεί η μομφή κατά του Στέφανου Κασσελάκη χρειάζονται 148 ψήφοι.

Τα στελέχη που διαφωνούν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, είχαν χθες μία νίκη στα σημεία, καθώς πέρασε η πρότασή τους η ψηφοφορία να είναι μυστική και να στηθούν κάλπες. Το αποτέλεσμα ήταν ότι στους 212, οι 122 ψήφισαν να στηθούν κάλπες, 86 να μην στηθούν, ενώ υπήρξαν και 4 λευκά.

Το αποτέλεσμα αιφνιδίασε τους προεδρικούς, οι οποίοι ξεκίνησαν τις επαφές με στελέχη που θεωρητικά βρίσκονται στην ουδέτερη ζώνη.

Τελευταία δημοσκόπηση – ΒΟΜΒΑ: «Δεύτερο» κόμμα πλέον η ΝΔ…
POPULAR NOW Τελευταία δημοσκόπηση – ΒΟΜΒΑ: «Δεύτερο» κόμμα πλέον η ΝΔ…

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι όσα συνέβησαν το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή αποτελούν την πρώτη ήττα για τον πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη.

Πηγή: newsbomb.gr

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Απόρρητο