Μπάσκετ

Λύγισε από τον… κακό του δαίμονα ο ελλιπέστατος Παναθηναϊκός AKTOR

Λύγισε από τον… κακό του δαίμονα ο ελλιπέστατος Παναθηναϊκός AKTOR

Με ήττα συνέχισε τα φιλικά του ο Παναθηναϊκός AKTOR, που υποτάχθηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (73-81) σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι που διεξήχθη στη Γλυφάδα.

Δεύτερη διαδοχική ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε φιλικό ματς (73-81) γνώρισε ο Παναθηναϊκός AKTOR σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στη Γλυφάδα, μία ημέρα πριν από το ιστορικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι «πράσινοι» είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Αντετοκούνμπο (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Οσμάν (13 πόντοι) και Μήτογλου (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ) να διακρίνονται.

Να σημειωθεί ότι το «τριφύλλι» παρατάχθηκε δίχως τους τραυματίες Λεσόρ, Μπράουν και Καλαϊτζάκη. Από την άλλη, οι Ισραηλινοί είχαν αξιοθαύμαστο πλουραλισμό στο σκοράρισμα, με τους Σόρκιν (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Χόαρντ (9 πόντοι, 6 ριμπάουντ) να είναι οι κορυφαίοι.

Το ματς

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»
POPULAR NOW Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ο «επτάστερος» ξεκίνησε το παιχνίδι με Γκραντ, Ναν, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Γιουρτσεβέν, αλλά η Μακάμπι μπήκε καλύτερα στο ματς και απέκτησε «αέρα» 8 πόντων (8-16 στο 7’), ενώ έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με +4 (17-21).

Στη 2η περίοδο οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές και πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν να κεφαλαιοποιήσουν το καλό τους διάστημα, με το ημίχρονο να κλείνει στο… «Χ» (36-36).

Η 3η περίοδος είχε αρκετές εναλλαγές, με τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας να παίρνουν μικρό προβάδισμα στο 26’ (54-51). Εντούτοις, η «ομάδα του λαού» αντέδρασε και με επιμέρους σκορ 9-3, ολοκλήρωσε το δεκάλεπτο στο +3 (57-60).

Στο 4ο δεκάλεπτο, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε τον έλεγχο και συντηρούσε μικρές διαφορές, ενώ έφτασε στο ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 81-73, εκμεταλλευόμενη την επιθετική δυστοκία του «τριφυλλιού».

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 36-36, 57-60, 73-81.

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ