Ποδόσφαιρο

Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός, εμεινε στην ισοπαλία με την Μπόρατς!

Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός, εμεινε στην ισοπαλία με την Μπόρατς!

Το δοκάρι του Τετέ, το χαμένο τετ α τετ του Σπόραρ, η κεφαλιά του Ιωαννίδη. Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλες ευκαιρίες στη Βοσνία αλλά τις... πέταξε στα σκουπίδια και έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην πρεμιέρα του στη League Phase του Conference League

Το ματς:

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στο ματς δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του απέναντι στην Μπόρατς, Οι γηπεδούχοι ήταν εκεί που έφτασαν κοντά στην περιοχή του Ντραγκόφσκι χωρίς αξιώσεις,

Ωστόσο με τη συμπλήρωση 11 λεπτών στο ματς, το τριφύλλι πήρε το προβάδισμα με τον Μπακασέτα να γίνεται αποδέκτης της ασίστ του Μλαντένοβιτς, μετά το ωραίο άνοιγμα του Τζούριτσιτς στα αριστερά και να ανοίγει το σκορ…

Μόλις ένα λεπτό αργότερα το τριφύλλι άγγιξε το 0-2, όταν από κάθετη πάσα, ο Σπόραρ, αστόχησε σε τετ-α-τετ, με τον Σιβκόφσκι. Στο 21′ η Μπόρατς έχασε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς με τον Κουλάσιν να κάνει το σουτ από καλή θέση και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Τα λεπτά κυλούσαν με τον Παναθηναϊκό να μην εντυπωσιάζει, αλλά να διαχειρίζεται το υπέρ του σκορ με σχετική ευκολία. Στο 39′ ήρθε μια καλή στιγμή, με τον Τσέριν νακ όβει για τον Μπακασέτα από τα αριστερά, εκείνος γύρισε την μπάλα στην περιοχή, αλλά ο Σκόρουπ του έβαλε κόντρα κόντρα και έδιωξε. Τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 2-0.  Φάση διαρκείας με το σουτ του Μαξίμοβιτς σε πρώτο χρόνο να βρίσκει στο χέρι του Βούκσεβιτς, να ακολουθούν διαδοχικές προσπάθειες των Πελίστρι, Μαξίμοβιτς και Μπακασέτα!

Για πρώτη φορά: Καταλάβατε τη μεγάλη αλλαγή στον Σένκεφελντ;
POPULAR NOW Για πρώτη φορά: Καταλάβατε τη μεγάλη αλλαγή στον Σένκεφελντ;

Η εκκίνηση του δευτέρου μέρους ήταν εφιαλτική για τον Παναθηναϊκό, αφού η Μπόρατς ισοφάρισε από «στημένη» μπάλα και την εκτέλεση φάουλ του Ερέρα, με την δυνατή κεφαλιά του Ντεσπότοβιτς, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντραγκόφσκι…  Μάλιστα τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ χειρότερα μετά από δύο λεπτά με το σουτ του Ερέρα, από θέση μέσα αριστερά το οποίο απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να φτιάξει παιχνίδι, ωστόσο σε μια καλή επιθετική ενέργεια άγγιξε το 2-0. Μετά από συνεργασία των Μπακασέτα-Τζούριτσιτς ο αφύλακτος, Σπόραρ, αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Αλόνσο επιστράτευσε Τετέ, Ουναΐ και Ιωαννίδη προκειμένου η ομάδα να πετύχει το γκολ που ήθελε κάτι το οποίο λίγο έλειψε να γίνει στο 72′ με τον Τετέ να κάνει ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής, αλλά την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι, αφού χτύπησε στο δοκάρι.

Η λύτρωση λίγο έλειψε να έρθει στο 92′ όταν από σέντρα στην περιοχή, ο Ιωαννίδης, έπιασε μια κεφαλιά η οποία έφυγε… σύριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Mπόρατς (Μλάντεν Ζίζοβιτς) : Σισκόβσκι, Βούκτσεβιτς (67′ Κβρζιτς), Μέγερς, Καρολίνα, Ερέρα, Όγκρινετς, Σκόρουπ (67′ Νικόλοφ), Κουλάσιν, Σάβιτς, Σρέτσκοβιτς (77′ Χρέλια), Ντεσπότοβιτς.

Έμειναν στον πάγκο: Μανοϊλοβιτς, Πέιοβιτς, Ντάτκοβιτς, Πίλερ, Ντάιτς, Σούμπιτς, Τσάβιτς, Βράνιες, Μάρτσετιτς.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς (78′ Αράο), Τσέριν (65′ Ουναΐ), Πελίστρι (65′ Τετέ), Μπακασέτας (78′ Μαντσίνι), Τζούριτσιτς, Σπόραρ (69′ Ιωαννίδης).

Έμειναν στον πάγκο: Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Γεντβάι, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου, Μπάλντοκ.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ