Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο και Γκριγκόνις στην Καρδίτσα

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο και Γκριγκόνις στην Καρδίτσα

Με τρία προβλήματα κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Καρδίτσα.

Για την Καρδίτσα αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει της πρεμιέρας των «πρασίνων» στην Basket League κόντρα στην τοπική ομάδα, το απόγευμά της Κυριακής (6/10, 17:15).

Οι «πράσινοι» αφού το μεσημέρι προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ στη συνέχεια μπήκαν στο πούλμαν, μετρώντας ωστόσο τέσσερις απουσίες. Συγκεκριμένα, στην Αθήνα έμειναν ο Τσέντι Όσμαν, ο οποίος είναι εκτός επτάδας ξένων, όπως και ο Ιωάννης Παπαπέτρου που ταλαιπωρείται από κάκωση στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού.,

Από κει και πέρα εκτός έμεινε και ο τραυματίας Κώστας Αντετοκούνμπο (έχει κάταγμα στον δεξιό αντίχειρα), αλλά και ο Μάριους Γκριγκόνις. Μάλιστα, ο Λιθουανός είναι αυτός που κόβεται από την εξάδα των ξένων, μένοντας στην Αθήνα καθώς ένιωσε μια ενόχληση στον αχίλλειο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόβλημα δεν είναι ανησυχεί το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» και έτσι ο Γκριγκόνις θα είναι κανονικά ετοιμοπόλεμος στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης, στο ΟΑΚΑ, ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου.

Βόμβα Γιαννακόπουλου για Γιόκιτς!
POPULAR NOW Βόμβα Γιαννακόπουλου για Γιόκιτς!

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ