Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κόντρα στην Τσέλσι για τη νίκη

Παναθηναϊκός: Κόντρα στην Τσέλσι για τη νίκη

Το πιο λαμπερό παιχνίδι της σεζόν, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, υποδεχόμενος στο ΟΑΚΑ την Τσέλσι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League (19:45, ANT1 / Cosmote Sport 4).

Οι «πράσινοι» αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο θεσμό, μετά την ισοπαλία (1-1) της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, μία αποστολή βέβαια που μόνο εύκολη δεν είναι κόντρα στην βρετανική ομάδα, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση της Premier League. Παράλληλα, οι «μπλε» του Λονδίνου λογίζονται ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, γεγονός που δείχνει ακόμα περισσότερο το βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα για το «τριφύλλι».

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Φώτη Ιωαννίδη και Φίλιπ Μάξ. Απουσίες ωστόσο υπάρχουν και για την ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, που βρίσκεται στην Αθήνα χωρίς τους Καϊσέδο, Τζάκσον, Κόλγουιλ, Γκουστό, Τζέιμς, Πάλμερ, Τσίλγουελ, Φοφανά και Λάβια.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Ντραγκόφσκι στην εστία, τους Ίνγκασον και Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας, τον Κώτσιρα σε ρόλο δεξιού μπακ και τον Μλαντένοβιτς ως αριστερό μπακ. Οι Αράο και Τσέριν θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Ούναχι να αγωνίζεται πιο μπροστά από αυτούς. Από κει και πέρα, ο Τετέ θα βρίσκεται στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, ο Πελίστρι στο αριστερό και ο Γερεμέγεφ στην κορυφή, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Ο Πορτογάλος, Αντόνιο Νόμπρε θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο και Νέλσον Περέιρα, τέταρτος ο Γκουστάβο Κορέια και στο VAR ο Αντρέ Ναρκίσο με τον Έλντερ Μαλιέιρο.

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ