CREATE IMAGE Ποδόσφαιρο

Μπακασέτας: «Όταν είσαι Παναθηναϊκός οφείλεις να διαχειριστείς πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη»

Μπακασέτας: «Όταν είσαι Παναθηναϊκός οφείλεις να διαχειριστείς πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη»

Ο Τάσος Μπακασέτας στέλνει το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας στον Παναθηναϊκό.

Ο Τάσος Μπακασέτας στέλνει το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ:

«Δεν είχα φανταστεί, για να είμαι ειλικρινής, να γυρίσω τόσο σύντομα στην Ελλάδα. Είναι πολύ ωραίο να πηγαίνεις σε μια ομάδα. Μου παρουσιάστηκε ένα πρότζεκτ του κύριου Αλαφούζου και του κύριου Παπαδημητρίου και όπως με προσέγγισαν και το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, ήταν κλειδί για την επιστροφή μου. Είναι πολύ ισχυρό κίνητρο για εμένα η ομάδα να έχει να πάρει τόσα χρονιά πρωτάθλημα μου αρέσουν τέτοια κίνητρα, γιατί από αυτό εξαρτάται πώς θα γίνεις καλύτερος».

Για τις νίκες και την περσινή σεζόν των «πράσινων»:

«Η νίκη έχει τελείως άλλη γεύση από όλα τα αλλά αποτελέσματα, αυτό μας καθοδηγεί πλέον, να κερδίζουμε τα παιχνίδια όπως και να ‘χει. Mπορεί να μην είμαστε στην καλύτερη μέρα, αλλά κάποια ματς πρέπει να τα κερδίζουμε. Θα έρθουν και δύσκολα ματς αλλά πρέπει να τα διαχειριστούμε. Είχαμε παιχνίδια σε πολύ κομβικά σημεία και μας στοίχισε στα play offs η κακή εμφάνιση στα εκτός έδρας ματς».

Για τον Ρουί Βιτόρια, είπε:

«Είναι πολύ σοβαρός ο Βιτόρια. Από την αρχή μας εξήγησε πώς βλέπει την ομάδα, του αρέσει να τη βελτιώνει συνέχεια. Όταν είσαι μια μεγάλη ομάδα τα αποτελέσματα μετρούν. Οι 8 νίκες σε 10 παιχνίδια έχουν φέρει τον κόσμο πιο κοντά δίνοντας ενέργεια και εμείς βγάζουμε μια σιγουρά στο γήπεδο. Οτιδήποτε και αν πεις, όταν είσαι Παναθηναϊκός οφείλεις να διαχειριστείς και πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και Ευρώπη».

«Ξεσηκώθηκε το πανελλήνιο για τον πρωτοφανή μισθό»: Το ποσό-μαμούθ που έδωσε ο «καπετάνιος» για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική καψούρα του
POPULAR NOW «Ξεσηκώθηκε το πανελλήνιο για τον πρωτοφανή μισθό»: Το ποσό-μαμούθ που έδωσε ο «καπετάνιος» για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική καψούρα του

Επί προσωπικού, θέλησε να σχολιάσει:

«Έχουμε μεγάλο ρόστερ αξιόλογους ποδοσφαιριστές σε πολλές θέσεις. Εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς το τι θα κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια. Ο Μπακασέτας το μόνο που έχει να πει είναι ότι θα δίνει τα πάντα κάθε μέρα που περνά, είτε στον αγώνα, είτε στην προπόνηση, αλλά είναι υπέρ περισσότερο της ομάδας».

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απόρρητο