Το «τριφύλλι» λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνα θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να κλείσει την πρώτη φάση του πρωταθλήματος χωρίς άλλες βαθμολογικές απώλειες, προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις λίγες πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση του τίτλου στα Playoffs. Από την άλλη, ο Ατρόμητος… καίγεται για τους βαθμούς προκειμένου να μπει στην οκτάδα, όπου και βρίσκεται αυτή τη στιγμή, να αγγωνιστεί στα Playoffs 5-8 και να αποφύγει την περιπέτεια των Play Out.
Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ρουί Βιτόρια παραμένουν, παρά την επιστροφή των Φακούντο Πελίστρι και Τιν Γεντβάι στην αποστολή των «πρασίνων». Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τάσο Μπακασέτα, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Γιάννη Κώτσιρα, που είναι τραυματίες, αλλά και στον τιμωρημένο, λόγω καρτών Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Στην άλλη πλευρά, ο Πάμπλο Γκαρσία θα στερηθεί των υπηρεσιών των Χουτεσιώτη, Τσακμάκη και Τσιγγάρα, που είναι τιμωρημένοι.
Σε ότι αφορά την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Ντραγκόφσκι στην εστία, τους Ίνγκασον και Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, τον Βαγιαννίδη σε ρόλο δεξιού μπακ και τον Μαξ ως αριστερό μπακ. Ο Αράο θα είναι το αμυντικό χαφ με τους Τσέριν και Ουναΐ να αγωνίζονται ως εσωτερικοί μέσοι. Από κει και πέρα, ο Πελίστρι θα βρίσκεται στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, ο Μαντσίνι στο αριστερό και ο Ιωαννίδης στην κορυφή, σε σχηματισμό 4-3-3.
Για το τελευταίο παιχνίδι των «πρασίνων» στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Φωτίας. Ο Έλληνας διαιτητής θα έχει βοηθούς τους Μεϊντάνα και Πάτρα, 4ος θα είναι ο Κόκκινος, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Κουμπαράκης και Αντωνίου.
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο