CREATE IMAGE Μπάσκετ

Να κλείσει με νίκη την «διαβολοβδομάδα»

Να κλείσει με νίκη την  «διαβολοβδομάδα»

Την Παρί υποδέχεται απόψε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague (21:15, Novasports Prime).

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη δύσκολη νίκη με ανατροπή κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και θέλουν να συνεχίσουν με θετικά τις υποχρεώσεις τους, κλείνοντας ιδανικά την τελευταία «διαβολοβδομάδα» στη φετινή διοργάνωση. Με νίκη απόψε, οι περσινοί πρωταθλητές Ευρώπης θα κατοχυρώσουν την παρουσία τους στα Playoffs έχοντας και το πλεονέκτημα της έδρας! Αυτή τη στιγμή, οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 20-11, όντας μία νίκη πίσω από τη Φενέρμπαχτσε και από τον Ολυμπιακό, έχοντας στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές να ταξιδέψουν στο Μονακό (3/4) και να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο υποδεχόμενοι τον Ερυθρό Αστέρα (11/4).

Από την άλλη, η Παρί μετά το πολύ δυναμικό ξεκίνημα που έκανε, θα αγωνιστεί σήμερα στο ΟΑΚΑ, όντας στη 10η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 17-14. Οι Γάλλοι θα τα δώσουν όλα για να φύγουν με το διπλό από το Μαρούσι, κυνηγώντας μία θέση στα Play-in.

Οι απουσίες είναι κοινή συνισταμένη και των δύο ομάδων. Ο Έργκιν Άταμαν δεν υπολογίζει στους Ματίας Λεσόρ, Μάριους Γκριγκόνις και Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ την τελευταία στιγμή θα δει εάν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τζέντι Όσμαν και Ομέρ Γιούρτσεβεν, καθώς αμφότεροι χθες έλαβαν μέρος στην προπόνηση. Από την άλλη, ο ο Τιάγκο Σπλίτερ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μάλκολμ, Λο, Χόμς, Κράτζερ και Σαρβίν.

Οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Έμιν Μογκούλκοτς και Μίλος Κόλιεντσιτς θα είναι οι διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.

Δημοσίευμα – βόμβα για Μπαρτζώκα!
POPULAR NOW Δημοσίευμα – βόμβα για Μπαρτζώκα!

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Απόρρητο