CREATE IMAGE Μπάσκετ

Ολυμπιακός-Πανιώνιος: «Άναψαν τα αίματα» με Μήτρου-Λονγκ και Μπαρτζώκα (Vid)

Ολυμπιακός-Πανιώνιος: «Άναψαν τα αίματα» με Μήτρου-Λονγκ και Μπαρτζώκα (Vid)

Ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε έντονο διάλογο με τον προπονητή του!

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου υπήρξε ένταση στον πάγκο του Ολυμπιακού ανάμεσα στον Γιώργο Μπαρτζώκα κι τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Συγκεκριμένα 2’20” μετά το ξεκίνημά της περιόδου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντικατέστησε τον Μήτρου-Λονγκ που είχε περάσει στην αναμέτρηση 27 δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Τότε, ο ομογενής γκαρντ αντέδρασε έντονα, με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος που μπήκε αλλαγή στη θέση του, να επεμβαίνει και να ηρεμεί τα πνεύματα. O έντονος διάλογος μεταξύ των δυο συνεχίστηκε και στον πάγκο των Πειραιωτών, όπως φαίνεται από την παρακάτω εικόνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑ
FOLLOW