O Παναθηναϊκός φιλοξενείται σήμερα στις 20:00 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των playoffs αναζητώντας τη νίκη που θα συνεχίσει να τον διατηρεί σε τροχιά 2ης θέσης.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να επενδύσει στην ψυχολογία που έχει χτίσει με τις δύο διαδοχικές νίκες (3-1 την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ), αλλά και να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έχει το πάνω χέρι. Οπότε και η ισοπαλία πιθανόν να μην είναι κακό αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν θα είναι σε σχέση με τον «δικέφαλο», αφού θα τον κρατήσει στο -4, ενώ εφόσον δεν νικήσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό θα του κάνει γενικότερα το «Χ». Επιπλέον, θέλει να επενδύσει και πάνω στο σερί που έχει κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο τη φετινή σεζόν η ομάδα του Ρουί Βιτόρια. Ασφαλώς πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με τα παιχνίδια που κάνει μακριά από το ΟΑΚΑ το «τριφύλλι»
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μλαντένοβιτς, καθώς είναι τιμωρημένος, αλλά και ο Μπακασέτας, παρότι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ εκτός είναι επίσης Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Φικάι και Νίκας. Αντιθέτως, πήρε μαζί του τον Μάγκνουσον. Σε αυτήν την κίνηση παίζει ρόλο και το γεγονός ότι υπάρχει διαθέσιμος μόνο ο Μαξ για τη θέση του αριστερού μπακ.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Πάλμερ- Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Σιώπης, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο.
H πιθανή ενδεκάδα:
Παναθηναϊκός (Ρουί Βιτόρια): Ντραγκόφσκι – Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μαξ – Σιώπης, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ – Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Σφιντέρσκι
Διαιτητής: Χαρμ Όσμερς (Γερμανία) Βοηθοί: Ντομινίκ Σάαλ, Στέφαν Λουπ (Γερμανία) 4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) VAR: Γιόχαν Πφάιφερ (Γερμανίας) AVAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο