Τρεις φέρεται να είναι οι ομάδες από την EuroLeague που ερίζουν για την υπογραφή του Λορένζο Μπράουν.
Το μέλλον του Λορένζο Μπράουν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι προδιαγεγραμμένο, μιας και μετά την έλευση των Βασίλη Τολιόπουλου και Τι Τζέι Σορτς αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι η προσφορά του δεν ήταν στα στάνταρ απόδοσης που τον είχαμε συνηθίσει με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και μοιραία αποχωρεί ως μία αποτυχημένη μεταγραφή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, πέραν της Μπαρτσελόνα που φέρεται να είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, υπάρχουν ακόμα δύο ομάδες που επιθυμούν να τον αποκτήσουν.
Ο λόγος για την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και για την πρώην ομάδα του, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που τον έχει και πάλι στο προσκήνιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένονται άμεσες εξελίξεις με το μέλλον του διεθνή Ισπανού.
🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ