Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον απεσταλμένο του panathinaikos24 στην Αυστρία, Διονύση Δεσύλλα.
Ο Διονύσης Δεσύλλας, μιλώντας στον αέρα του «ΣπορΦΜ» από την Αυστρία, έκανε αναφορά στον Μπόκο και τους υπόλοιπους νεαρούς που συμμετέχουν στην προετοιμασία, καθώς και στη δουλειά που έγινε τόσο στο πρωινό όσο και στο απογευματινό πρόγραμμα της ημέρας.
Τονίστηκε το υψηλό τέμπο και η ένταση που βάζει ο Ρουί Βιτόρια στις προπονήσεις, οι οποίες διαρκούν περίπου μιάμιση ώρα. Επίσης, τόνισε ότι ο Τσέριν δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με τη Μέταλιστ, καθώς έχει ενοχλήσεις στη γάμπα.
Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, ειπώθηκε ότι η επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού πιθανότατα θα αφορά τερματοφύλακα, καθώς εκεί έχει δοθεί πλέον προτεραιότητα, κάτι που ισχύει και για τη θέση του αριστερού εξτρέμ.
Τέλος, έγινε λόγος και για την περίπτωση του Ουναΐ, τονίζοντας ότι ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, αλλά η Μαρσέιγ προς το παρόν δεν υποχωρεί στις απαιτήσεις της.
Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο