Ο Βασίλης Τολιόπουλος απάντησε στις ερωτήσεις των φίλων του Παναθηναϊκού στο «CLUB1908».
Ο Βασίλης Τολιόπουλος απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, μιλώντας –μεταξύ άλλων– για τον Κέντρικ Ναν και τον Νίκο Ρογκαβόπουλο.
Με αρκετό χιούμορ, ο διεθνής γκαρντ εμφανίστηκε στο βίντεο που ανέβηκε στο Club 1908 και έδειξε σιγουριά για τις ικανότητές του στο σουτ τριών πόντων, δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν χάνει ποτέ σε «κόντρα» με τον Ρογκαβόπουλο: «Εγώ σίγουρα. Από τον Ρόγκα δεν χάνω ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, αποκάλυψε πως αν μπορούσε να… δανειστεί μία κίνηση από κάποιον συμπαίκτη του, θα διάλεγε το παιχνίδι μέσης απόστασης του Κέντρικ Ναν, το οποίο ξεχώρισε ιδιαίτερα.
You asked & Vassilis Toliopoulos answered! 💬
From your most burning questions to his most honest answers, here’s a sneak peek of what went down in our exclusive Q&A.
Don’t miss out and watch now all his answers on CLUB 1908: https://t.co/O0jvBD37wn
P.S. Did we just witness an… pic.twitter.com/oBexvm1iNM
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) August 16, 2025
🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ