To καταπράσινο ποστάρισμα του Ρισόν Χολμς.
Ο Παναθηναϊκός πάτησε το «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε 106-89 τους Adelaide 36ers με εξαιρετική παρουσία του Ρισόν Χολμς, ολοκληρώνοντας με ροζ φύλλο τα φιλικά του.
Ο Αμερικανός σέντερ έκανε το… τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τα πράσινα, καθώς είχε αγωνιστεί στα ματς προετοιμασίας με το Περιστέρι και τον Κολοσσό Ρόδου, τα οποία όμως δεν είχαν μεταδοθεί τηλεοπτικά ούτε είχαν κόσμο στο γήπεδο
Μάλιστα, μετά το ματς, εξέφρασε μέσω ποσταρίσματος στο Instagram τον ενθουσιασμό του που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, καθώς ανέβασε μία φωτογραφία του με τον κόσμο και έγραψε «Οι πιο απίθανοι οπαδοί!!! Ευγνώμων που μπορώ να παίξω σε αυτόν τον σύλλογο».
Από πολύ νωρίς, ο πρώην NBAer έδειξε τα στοιχεία για τα οποία είναι γνωστός εδώ και χρόνια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Βασικότερο εξ αυτών τα δυναμικά του τελειώματα κοντά στο καλάθι, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 14 πόντους, έχοντας 5/9 δίποντα, δύο από τα οποία ήταν γκολ φάουλ.
Παράλληλα, ο Χολμς εμφάνισε στο παρκέ και την έφεσή του στα επιθετικά ριμπάουντ, καθώς μάζεψε 6 τέτοια στο παιχνίδι, μετρώντας 9 «σκουπίδια» συνολικά.
