Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάλμε.
Με απογευματινή προπόνηση στο «Malmö New Stadium», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (Πέμπτη 6/11 19:45) εκτός έδρας αγώνα με την Μάλμε, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Το «τριφύλλι» προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο «Malmö New Stadium», μετά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με τον Ράφα Μπενίτεθ να μαζεύει τους ποδοσφαιριστές του και να τους μιλάει πριν την έναρξη της προπόνησης. Ο Ισπανός προπονητής, όπως τόνισε και στην συνέντευξη Τύπου, θεωρεί πολύ σημαντικό το κομμάτι της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης και θέλει να «χτίσει» σε αυτό.
Στα αγωνιστικά, ο Τάσος Μπακασέτας έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα, επιστρέφοντας σε χρόνο – ρεκόρ από τον τραυματισμό του. Υπενθυμίζεται ότι είχε τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο μυ, από την τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού» στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αυτό εκτός έδρας στην έδρα της Φέγενορντ.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Ντέσερς, Καλάμπρια και Μπόκος, ενώ θεραπεία έκανε ο Σάντσες.








