ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τέλος εποχής με Αγραπιδάκη!

Ύστερα από 9 χρόνια ως αμισθί τιμ μάνατζερ του τμήματος βόλεϊ, ο Ρούλης Αγραπιδάκης αποχωρεί οριστικά από τον Παναθηναϊκό!

Τέλος εποχής με Αγραπιδάκη!

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στη σχέση του Παναθηναϊκού με μια εκ των εμβληματικών φυσιογνωμιών του τμήματος βόλεϊ, του Ρούλη Αγραπιδάκη.

Ο 67χρονος τιμ μάνατζερ πήρε την απόφαση να αποχωρίσει οριστικά, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αναλάβει μερίδιο ευθύνης για την κακή φετινή πορεία του τριφυλλιού στην Α1, όπου ακόμα δεν έχει κάνει νίκη. «Έχω μερίδιο ευθύνης. Η απόφαση μου είναι οριστική. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Γιάννη Καλμαζίδη και στη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να σωθεί. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που δουλέψαμε μαζί και όσους συνεργαστήκαμε και ειδικά τον κόσμο του τριφυλλιού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, μιλάμε για μια μεγάλη απουσία από την ομάδα και τα αποδυτήρια, αφού για εννιά χρόνια «υπηρέτησε» όσο λίγοι τον Παναθηναϊκό και προσπάθησε μέσα από δυσκολίες να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κι όλα αυτά αμισθί. Αυτό τα λέει για όλα για το ποιος ήταν ο αγαπημένος Ρούλης των «πράσινων» οπαδών και για την προσφορά του.

Εις το επανιδείν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...