ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τους έβγαλε το… καπέλο ο «Άρτζι»!

Ειδική μνεία στους Ματσιούλις και Παππά έκανε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την πρόκριση, αφού αμφότεροι δεν ήταν έτοιμοι 100%, ενώ τόνισε πως η άμυνα ήταν το κλειδί της επικράτησης.

Τους έβγαλε το… καπέλο ο «Άρτζι»!

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Κλειδί ήταν η άμυνά μας, ο Ολυμπιακός σε αυτό το κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας είναι πολύ καλός. Είχαμε μεγαλύτερη διάθεση και περισσότερη ενέργεια. Όσον αφορά τα φάουλ, η μπάλα πέρασε πολλές φορές μέσα. Ο Ματσιούλις πόσταρε συνέχεια. Δεν παρασυρθήκαμε, βάλαμε την μπάλα μέσα και στην άμυνα ρισκάραμε δίνοντας σουτ στον Ολυμπιακό. Όταν μια ομάδα δεν μπορεί να σπάσει την άμυνα, μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα.

Θέλω να αναφερθώ σε δύο παιδιά που επιστρατεύτηκαν, τον Ματσιούλις και τον Παππά, χωρίς προπόνηση και ήταν και οι δύο εξαιρετικοί. Βοήθησαν και οι δύο σημαντικά. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό. Οι ομάδες αυτές κυνηγούν τον τίτλο κι εμείς κάναμε ένα πολύ σοβαρό βήμα για να πάρουμε τον τίτλο. Έχουμε κάποια θέματα που ελπίζουμε μετά τις γιορτές να μην τα έχουμε».

Αγραβάνης: «Έκανα λάθη, θα πεθάνω για τον Παναθηναϊκό»!
Αγραβάνης: «Έκανα λάθη, θα πεθάνω για τον Παναθηναϊκό»! 6.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...