ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός μέχρι το 2017!

Τι έχει προτείνει ο Παναθηναϊκός στον νεαρό μέσο και γιατί ο Νίκος Νταμπίζας αισιοδοξεί για θετική έκβαση στην υπόθεση.

Λαγός μέχρι το 2017!

Οι «πράσινοι» πρότειναν συμβόλαιο μέχρι το 2017 στον ποδοσφαιριστή, που έχει βγει από τα «σπλάχνα» της ομάδας, με αύξηση των αποδοχών, οι οποίες θα φτάνουν τις 100 ευρώ, δίχως τα μπόνους, κλιμακωτά. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο Λαγός δεν έμεινε ικανοποιημένος από αυτή την προσφορά, γι’ αυτό και δεν έχει απαντήσει ακόμη.

Ωστόσο, μέσα στις επόμενες δυο μέρες θα υπάρξει νέα επαφή του μάνατζέρ του με τον Λαγό και ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» αισιοδοξεί ότι όλα θα πάνε καλά και ο νεαρός χαφ θα συνεχίσει με τα πράσινα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.