ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θηρίο» ο Γκιστ, έρχεται ο Ράιτ!

Χθες μέρος της προπόνησης, σήμερα όλη και ο Τζέιμς Γκιστ είναι έτοιμος να σβήσει τα φώτια ξανά στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό. Την Πέμπτη ολοκληρώνεται του Ράιτ!

«Θηρίο» ο Γκιστ, έρχεται ο Ράιτ!

Στην τελική ευθεία σε δύο διαφορετικά μέτωπα βρίσκεται ο Εξάστερος! Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη συνεχίζεται και ο Αργύρης Πεδουλάκης μπορεί να αισθάνεται χαρούμενος.

Ο Τζέιμς Γκιστ χθες έβγαλε ένας μέρος της προπόνησης, σήμερα όμως συμμετείχε σε όλη τη διάρκειά της κανονικά και είναι μια χαρά. Δεδομένου λοιπόν πως απομένει τουλάχιστον ακόμα μια «γερή» προπόνηση, δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του στο προσεχές ματς.

Άλλωστε είναι κομβικός παίκτης, το τεχνικό τιμ έκανε αρκετή υπομονή και δεν πίεσε καθόλου τον Αμερικανό τις προηγούμενες με ένα στόχο. Να είναι απόλυτα έτοιμος για τους «ερυθρόλευκους». Και θα είναι! Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα και ο «Άρτζι» καταστρώνει τα πλάνα του.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την υπόθεση του Ζακ Ράιτ, ο Αμερικανός γκαρντ με βοσνιακό διαβατήριο αναμένεται την Πέμπτη να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος της… παράτασης έχει να κάνει με το γεγονός πως την Τετάρτη η Μπάμπεργκ παίζει στο Eurocup και ήθελε να έχει στη σύνθεσή της τον παίκτη. Όπως και θα γίνει. Την επομένη ημέρα, βέβαια, θα πετάξει για Ελλάδα για να ντυθεί στα πράσινα και να αποτελέσει το νέο «γρανάζι» στην περιφέρεια των νταμπλούχων Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα έχει έτσι κι αλλιώς μετά το πέρας του πρώτου γύρου, οπότε δεν θα μπορούσε να παίξει με τον Ολυμπιακό και το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο πάει για το παιχνίδι με την Αρμάνι, στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...