ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εγκώμια από Μεσίνα

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Έτορε Μεσίνα, κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του κόσμου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ευρωλίγκας και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Παναθηναϊκό.

Εγκώμια από Μεσίνα

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε από φίλαθλο, αφορούσε την πιο δύσκολη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο Ιταλός κόουτς στη διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια. Εάν είναι ο Παναθηναϊκός, η Μακάμπι ή κάποια άλλη.

Και ο Μεσίνα έδωσε την απάντησή του, με αρκετή δόση ειλικρίνειας: «Νομίζω ότι η πιο δύσκολη ομάδα που είχα να αντιμετωπίσω ήταν ο Παναθηναϊκός, επειδή ήταν μια σπουδαία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και έναν ξεχωριστό προπονητή στο τιμόνι. Πιστεύω ότι τα περισσότερα από τα παιχνίδια μας ήταν και θα μείνουν μέρος της ιστορίας του μπάσκετ της Ευρωλίγκας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.