CREATE IMAGE Βόλεϊ

Οι διαιτητές με Νίκη Αιγινίου

Οι διαιτητές με Νίκη Αιγινίου

Οι Βουδούρης και Βασιλειάδης κλήθηκαν να διευθύνουν τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της volleyleague ΟΠΑΠ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Νίκη Αιγινίου.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη φιλοξενεί τη Νίκη Αιγινίου (16/4, Μ.Τετάρτη, 20:00) με στόχο τη νίκη που θα της δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στον δρόμο για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι Βουδούρης και Βασιλειάδης θα είναι οι διαιτητές του αγώνα, με τον Ακαρέπη να είναι ο παρατηρητής. Επόπτες οι Αντωνόπουλος και Καλομοίρης, ενώ στην γραμματεία θα είναι η κ.Μητροπούλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

🏐 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο Βόλεϊ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑ
FOLLOW