Μπάσκετ

Βατούτιν: “Δύσκολα στο ΟΑΚΑ”

Βατούτιν: “Δύσκολα στο ΟΑΚΑ”

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αντρέϊ Βατούτιν, μίλησε για τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ΟΑΚΑ, στους αγώνες του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Για τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Κατακτήσαμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας στο ΤΟΡ 16. Θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Οι πρώτες αναμετρήσεις της best-of-five σειράς είναι την Τετάρτη κα την Παρασκευή στη Μόσχα. Δεν τον περιμέναμε ως αντίπαλο, ήμασταν σίγουροι κατά 90% πως θα ‘ταν ο Ολυμπιακός. Όλα κρίθηκαν την τελευταία στιγμή στο Κάουνας, η οποία, παρότι δεν είχε καμία πιθανότητα πρόκρισης, νίκησε εντός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα άλλαξαν. Θα σας αποκαλύψω ένα μυστικό. Οι σκάουτερς μας είχαν κάνει μεγάλος μέρος της δουλειάς τους πάνω στον Ολυμπιακό. Τώρα όλα πήγαν χαμένα, τ’ αφήσαμε στην άκρη».

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Είναι δύσκολο απέναντι σε 24.000 κόσμου στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα με τον κόσμο επί 2 ώρες να ‘ναι όρθιος, να ουρλιάζει, φωνάζει, να καπνίζει, μερικές φορές να πετάει κι αντικείμενα, όπως μπουκάλια με νερό. Όλα μπορούν να συμβούν γενικά, κάνουν τα πάντα».

Για τον χαρακτήρα στους παίκτες της ρωσικής ομάδος στο παρελθόν: «Το πρόβλημα υπήρχε κι η ομάδα ήταν μερικές, όπως θα έλεγαν στα αγγλικά, σοφτ, ήθελα να υπάρχει η καλύτερη δυνατή αντίδραση στις κρίσιμες καταστάσεις, αλλά δεν ήταν έτσι. Αλλά αποκτήθηκαν παίκτες όπως ο Χάινς, ο οποίος κέρδισε δύο φορές την Ευρωλίγκα, όπως ο Φριντζόν, ο οποίος ήταν ένας σημαντικός παίκτης στην Κίμκι. Έχουν συμβάλλει αρκετά στη διαμόρφωση δυνατού χαρακτήρα στην ομάδα. Υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει. Λυπάμαι κάπως, που δε θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, επειδή, αν τον περνούσαμε, θα κερδίζαμε πολλά σε αυτοπεποίθηση, επειδή οι τελευταίες δύο αποτυχίες μας σχετίζονταν μαζί του. Αλλά κι απέναντι στον Παναθηναϊκό δε θα ‘ναι λιγότερο ικανοποιητικό. Όσο για το κατά πόσο ο χαρακτήρας της ομάδος είναι δυνατός, θα δούμε…».

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ