ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Ματσιούλις στο Weekly Show της Ευρωλίγκας (vid)

Ο Γιόνας Ματσιούλις εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό, στο Weekly Show της Ευρωλίγκας (20.42 έως 23.35), μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά και για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Ο Ματσιούλις στο Weekly Show της Ευρωλίγκας (vid)

Ο Λιθουανός άσος του «τριφυλλιού» ανέφερε:

«Πάρα ήμουν ενεργητικός, δεν αντεχόμουν. Τότε ήταν που με έβαλαν στη σχολή μπάσκετ του Άρβιντας Σαμπόνις. Μετά τις προπονήσεις, πήγαινα λίγο πιο χαλαρός στο σπίτι, είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο σχολείο, στα μαθήματα και τα διαβάσματα. Μπορώ να πω ότι με βοήθησε πολύ.

Για τα κλεψίματα:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.451 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι μέρος του παιχνιδιού μου. Προσπαθώ να παίξω σκληρή άμυνα και αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις τη δουλειά. Σε εμένα συμβαίνει λίγο πιο συχνά, γιατί είμαι πάντα στη μέση μιας διεκδίκησης ριμπάουντ, της όποιας μπάλας είναι στον αέρα. Προσπαθώ να βοηθώ με όποιον τρόπο μπορώ την ομάδα μου».

Για τον προπονητή του:

«Το πιο σημαντικό που έφερε ο νέος προπονητής, είναι η αυτοπεποίθηση. Μας άφησε να παίξουμε λίγο πιο ελεύθερα, με μεγαλύτερη ταχύτητα και πίεση στην μπάλα».

[jwplayer mediaid=”17227″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.