Μπάσκετ

Ολοταχώς για φόργουορντ

Ολοταχώς για φόργουορντ

Μετά και την απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για παίκτη που θα αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4». Τι αλλάζει το σέρβικο διαβατήριο του Νέλσον.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλει να ενισχύσει την ομάδα του με έναν φόργουορντ κι όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν άμεσα εξελίξεις. Σύμμαχος για τους νταμπλούχους η εξασφάλιση του σέρβικου διαβατηρίου από την πλευρά του Ντε Μάρκους Νέλσον.

Ο γκαρντ που αποκτήθηκε πρόσφατα υπολογίζεται ως κοινοτικός κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» που έχουν τέσσερις ξένους στο ρόστερ (Νέλσον, Σλότερ, Μπατίστα, Γκιστ) έχουν την πολυτέλεια να αποκτήσουν Αμερικανούς στην συγκεκριμένη θέση, χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι θα αποκτηθεί οπωσδήποτε Αμερικανός στην συγκεκριμένη θέση.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο Ιβάνοβιτς έχει καταλήξει μετά από αρκετό ψάξιμο στον «εκλεκτό» για την θέση, έχει κάνει την εισήγησή του και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα τις επόμενες μέρες. Το όνομά του κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Είναι πιθανό να αποκτηθεί και ένας επιπλέον σέντερ. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλει έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Μπατίστα και Μαυροκεφαλίδη. Πιο κοντά δηλαδή στα χαρακτηριστικά του Λάσμε που αποχώρησε, ωστόσο είναι πιθανό η προσθήκη αυτή να καθυστερήσει.

Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία

Από εκεί και πέρα πιθανή είναι και η συνέχιση του «παιδομαζώματος». Μετά την απόκτηση των Λούντζη, Παπαγιάννη, Κόνιαρη και Μποχωρίδη, δεν αποκλείεται η προσθήκη ενός ακόμα ταλαντούχου παίκτη.

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ