Ακαδημίες

Ξεκινούν οι εγγραφές στην ακαδημία Αλίμου

Ξεκινούν οι εγγραφές στην ακαδημία Αλίμου

Για την 1η Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη μέρα εγγραφών στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Αλίμου.

Η σχολή που ανήκει στο επίσημο δίκτυο ακαδημιών του Παναθηναϊκού «ανοίγει τις πύλες της» και υποδέχεται παιδιά από 5 μέχρι 15 ετών που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Όπως ενημερώνει η ακαδημία μέσω facebook:

«Για την εγγραφή χρειάζονται :

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ

2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με κάθε εγγραφή ,δώρο ένα προπονητικό σετ.

Εγγραφές στα τμήματα γίνονται μόνο με την πληρωμή της εγγραφής στην Ακαδημία, κόστος 25 €. Τα 25 ευρώ της εγγραφής καταβάλλονται από την Ακαδημία μας στη PSS».

Με ανάρτησή της στο facebook η ακαδημία ενημερώνει και για τους σκοπούς:

«Η δημιουργία αθλητών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι» και η προώθηση ορισμένων εξ αυτών στα τμήματα υποδομής και στις αγωνιστικές ομάδες του Παναθηναϊκού.

Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης και διαφοροποίησης, σας παρουσιάζουμε και φέτος το πρόγραμμα ποδοσφαιρικής εκμάθησης παιδιών 5 έως 15 ετών που θα βασίζεται στη τεχνική εξειδίκευση μέσω παιγνιώδους προπόνησης.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται σε ομάδες των 16 ατόμων στις μικρές ηλικίες και σε ομάδες 10-12 ατόμων στις μεγαλύτερες. Σε κάθε τμήμα, οι αθλούμενοι θα έχουν από μία μπάλα ο καθένας και όλη η προπονητική μονάδα θα στοχεύει στην τεχνική εξειδίκευση μέσω του παιχνιδιού.

Όλοι οι προπονητές είναι καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και τα βιογραφικά τους θα βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Όλοι οι αθλητές είναι ασφαλισμένοι μέσω της PSS (Panathinaikos Soccer Schools) αλλά και μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής η οποία έχει ασφαλίσει το αθλητικό κέντρο.

Η νέα φιλοσοφία βασίζεται πάνω στο ότι τα παιδιά θα πρέπει να εξειδικεύονται τεχνικά μέσω παιχνιδιού και όχι μέσω στεγνών, αυτοματοποιημένων κινήσεων. Γι΄ αυτό το λόγο, οι νέοι προπονητές – καθηγητές Φυσικής Αγωγής, θα είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζουν συγκεκριμένα ασκησιολόγια πάνω σε αυτό το στυλ προπόνησης.

Για κάθε χρονική περίοδο, θα σας παρουσιάζεται η θεματική ενότητα προπόνησης με τον επιδιωκόμενο στόχο στο τέλος αυτής, καθώς και Τεστ Δεξιοτήτων στο τέλος κάθε διμήνου.

Στον αγωνιστικό τομέα, όλα τα παιδιά θα συμμετέχουν σε αγωνιστικά τμήματα και όλα θα έχουν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής, ανεξαρτήτου αποτελέσματος».

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ