Μπάσκετ

«Ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε… ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε»

«Ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε… ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε»

Για τα λάθη του Ολυμπιακού που κατέληξαν σε θρίαμβο του Παναθηναϊκού, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού, Ντίνος Καλαμπάκος.

Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού, βρίσκεται στο τιμόνι του Παγκρατίου, κλήθηκε να μιλήσει για το χθεσινό ντέρμπι των δύο αιωνίων, τονίζοντας τα λάθη που έκαναν οι κόκκινοι στα τελευταία λεπτά. Ενώ τη νίκη του τριφυλλιού την χαρακτήρισε θριαμβευτική.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για τους Έλληνες προπονητές, συγκεκριμένα για τον Αργύρη Πεδουλάκη και τον Γιώργο Μπαρτζώκα και κατέληξε πως αν και έδωσαν θετικά δείγματα γραφής στις ομάδες τους, έφυγαν και οι δύο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός… αυτοκτόνησε. Εκεί στα δύο λεπτά, πρέπει να κάνεις εγκλήματα για να χάσεις όταν έχεις και την ποιότητα που έχουν οι Πειραιώτες. Και τελικά αποδείχθηκε πως τα πράγματα στράβωσαν. Ίσως πίστεψαν πως νίκησαν, πως τέλειωσε το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν έτσι».

Για τους Έλληνες προπονητές:

«Είχαμε δύο παιδιά σε μεγάλες ομάδες (και τον Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό) και δυστυχώς έφυγαν αμφότεροι. Λογικά θα πάει Ευρώπη ο Γιώργος (σ.σ Μπαρτζώκας) τώρα. Νομίζω πως άμεσα θα υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα».

Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ