Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Με απασχολεί να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Αναστασίου: «Με απασχολεί να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Στη συγκέντρωση που θα έχουν οι παίκτες του εστίασε μιλώντας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του.

Να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θέλει να δει ο Γιάννης Αναστασίου σύμφωνα με αυτά που δήλωσε στη Nova. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι ενώ μίλησε ακόμα για τον Σωτήρη Νίνη και τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ψυχολογία της ομάδας:

«Υπάρχουν ακόμα αποθέματα και δυνατότητες και θα είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω φόβο γι’ αυτό το παιχνίδι».

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

Για τη λειτουργία της ομάδας:

«Όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο και κάνεις λάθη πρέπει να δουλέψεις. Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, βλέπουμε τα λάθη μας, δουλεύουμε και θεωρώ ότι είμαστε στον σωστό δρόμο».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Όταν παίζεις στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ που είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία, από μόνο του το ματς γίνεται ενδιαφέρον. Με απασχολεί να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα είναι πρώτος στη βαθμολογία, αλλά αυτό δείχνει την καλή πορεία της ομάδας, το γεγονός ότι παίρνουν αποτελέσματα και κυρίως έχουν μια σταθερή εικόνα».

Για το που θα κριθεί το ματς:

«Στις λεπτομέρειες και στο πόσο έτοιμες θα παρουσιαστούν τακτικά οι ομάδες. Και οι δύο ομάδες έρχονται από ευρωπαϊκά παιχνίδια και η τακτική και η συγκέντρωση θα παίξουν ρόλο. Εγώ θέλω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:

«Κάνει πολύ καλή δουλειά και όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει αξιόλογο έργο ως προπονητής. Είναι σημαντικό πως είναι Έλληνας τεχνικός και με Έλληνες παίκτες παίζει καλό και ανοικτό ποδόσφαιρο. Εμείς αυτό θέλουμε. Ομάδες που παίζουν ανοικτά και αυτό είναι και η χαρά του φιλάθλου. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι για να δούμε και το δικό μας επίπεδο αλλά και το αν η διαφορά μας είναι τόσο μεγάλη όσο στη βαθμολογία».

Για τον Σωτήρη Νίνη:

«Το σημαντικό είναι ότι του δόθηκε η δυνατότητα από τον Παναθηναϊκό να κάνει νέο ξεκίνημα. Είναι νέος σε ηλικία, πήρε μαθήματα από τα προηγούμενα χρόνια και είναι πλέον στο χέρι του να τα καταφέρει. Πιστεύω ότι μπορεί να μας δώσει λύσεις, αλλά το σημαντικό είναι να μείνει ταπεινός και να δουλέψει».

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ