ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Στα… Παπάκια μας!

Όποιος κερδίζει στα… χαρτιά, χάνει παντού! Το «Πράσινο» Μίλι ξαναχτυπά!

Στα... Παπάκια μας!

Η ξεφτίλα έχει και όρια…

Αφου θέλουν να κερδίζουν στα χαρτιά και δεν ντρέπονται που θέλουν να κατέβουν και με τον ΠΑΟΚ αντί να κοιτάξουν κατάμουτρα τα χάλια τους και το ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ τους αφιερώνω τα πρωτοσέλιδα του δικού τους τύπου την επόμενη της EΠΙΚΗΣ ήττας από το αποδεκατισμένο αλλά αποφασισμένο τριφύλλι στο ΟΑΚΑ…

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ: Ηττα ντροπή από παιδική χαρά. …Φύγετε όλοι! Πίκρες τέλος! Ανοχή τέλος! ΓΑΥΡΟΣ: Ήμαρτον!!! Αυτό το ματς δε χανόταν κι όμως το χάσατε και πικράνατε τον κόσμο του Θρύλου όσο δε φαντάζεστε… ΦΩΣ: Κάζο του Ολυμπιακού στο άδειο ΟΑΚΑ. Έχασε μόνος του από τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων… Τραγωδία και αυτοκτονία…

Τίποτα άλλο… Αυτό το 77-76 ΠOΝΕΣΕ ΠΟΛY… Αλλά έχει και συνέχεια… Μην αγχώνεστεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

1545898
Ο Ολυμπιακός κερδίζει πάντα στα… χαρτιά!

1191683
Εμείς, Ομάδα και Κόσμος είμαστε ΕΝΑ!
vazexa-new

Είναι τρελός, είναι τρελός Πολιτικός! Καλή επιτυχία στο Χρηστάρα στην Α΄Αθηνών με τους ΑΝΕΛ όπως και σε όλους όσους είναι από την ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και κατεβαίνουν στις εκλογές!

new-year-2015

2015  Πράσινες  ευχές αδέλφια! Καλή Παναθηναϊκή χρονιά και..μαγκιά μας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ