Παρασκήνια

«Βόμβα» για τον Αστέρα στο Europa – «Δεδικασμένο για Ολυμπιακό»

«Βόμβα» για τον Αστέρα στο Europa – «Δεδικασμένο για Ολυμπιακό»

Πολλά ερωτηματικά για την έγκριση που έδωσε η UEFA στον Αστέρα Τρίπολης να συμμετάσχει στο Europa League της επόμενης σεζόν, διατυπώνει σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του το βρετανικό σάιτ «Insideworldfootball», αναφέροντας ότι η ενέργεια της UEFA δημιουργεί δεδικασμένο για όλες τις ελληνικές ομάδες που εμπλέκονται στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

Στο ρεπορτάζ του βρετανικού σάιτ τονίζεται ότι ο Αστέρας είναι ομάδα υπό διερεύνηση από τα ποινικά δικαστήρια της Ελλάδας σχετικά με στήσιμο αγώνων. Επίσης υπογραμμίζεται ο… ύποπτος ρόλος του αρμόδιου επιθεωρητή της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA ο οποίος χορήγησε το πιστοποιητικό συμμετοχής του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω είχε υπερασπιστεί την ΕΠΟ στο CAS στην υπόθεση της προσφυγής του ΠΑΟΚ πέρυσι σχετικά με την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών στα play off, ενώ επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί δεδικασμένο για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που έχουν εμπλοκή στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και έχουν κερδίσει τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ