CREATE IMAGE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νίκη για Μοντερέι, Over στο Σουίντον

Νίκη για Μοντερέι, Over στο Σουίντον

Από το σημερινό πρόγραμμα της Τρίτης έχουμε πεντάδα προτάσεων.

«Πλούσιο» το κουπόνι σήμερα και μας δίνει το δικαίωμα να καταλήξουμε σε αρκετές επιλογές. Από το σημερινό πρόγραμμα της Τρίτης έχουμε πεντάδα προτάσεων, από Λιγκ Καπ Αγγλίας, Λιγκ Καπ Γαλλίας, Α’ Ολλανδίας και Μεξικό.

Στο Betarades.gr μπορείτε να μαθαίνετε από νωρίς όλα τα στοιχηματικά νέα, αλλά και να διαβάζετε αναλύσεις, προγνωστικά αγώνων, βαθμολογίες πρωταθλημάτων, με σκοπό την πληρέστερη δυνατή σας ενημέρωση γύρω από το online στοίχημα.

Δυνατή η Μοντερέι

Ξεκινάμε με τον «Άσσο» της Μοντερέι επί της Πατσούκα, που τον βρίσκουμε σε απόδοση 2.30. Ευχάριστο το κλίμα στο στρατόπεδο της Μοντερέι, η οποία δίνει σήμερα το τρίτο (και όχι το τέταρτο) παιχνίδι της στο φετινό πρωτάθλημα. Ο… λόγος δεν είναι άλλος από την αναβολή του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής ελέω του μεγάλου φιλικού με την Μπενφίκα (03/08), στο οποίο επικράτησε με 3-0. Είχε προηγηθεί το νικηφόρο 1-3 επί της Κορεκαμίνος για τους ομίλους του Κυπέλλου και… ακολούθησε το νικηφόρο 0-3 επί της Άτλας για την 3η αγωνιστική. Απότομη προσγείωση αποτέλεσε για την Πατσούκα το βαρύ 0-3 της Κυριακής από την Κλαμπ Αμέρικα. Βέβαια, τα σημάδια αγωνιστικής πτώσης είχαν φανεί και από το μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με την Ατλάντε (για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων), όπου ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2. Σήμερα μπαίνει με αποκλειστικό στόχο το 3/4, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές σημείωσε τα τρίποντα επί των Τιχουάνα (2-1) και Κερετάρο (1-2).

Φειδωλές… επιθέσεις στο «Άμπε Λένστρα»

Μετακινούμαστε στην Ολλανδία, όπου πηγαίνουμε με το Under 3 στην αναμέτρηση της Χέρενφεν με τη Ντε Γκράαφστσαπ, σε απόδοση 2.05 (Under 3 Ασιατικό στοίχημα γκολ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση επίτευξης 2 γκολ και κάτω στον αγώνα. Αν επιτευχθούν 3 γκολ, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος της Ολλανδίας ρίχνεται απόψε η Χέρενφεν. Το συγκρότημα του Λεντεβέγκες αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Ντε Γκράαφστσαπ μπροστά στους φιλάθλους του, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν τις κερκίδες του «Abe Lenstra». Κακή ήταν η περσινή σεζόν για τη Χέρενφεν η οποία με τους 50 βαθμούς (13 νίκες, έντεκα ισοπαλίες, δέκα ήττες) που συγκέντρωσε τερμάτισε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετά από τρία χρόνια η Ντε Γκράαφτσαπ κατάφερε να κερδίσει την άνοδο και πάλι  στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ολλανδίας. Την περασμένη σεζόν έδωσε το «παρών» στον τρίτο γύρο των πλέι οφ ανόδου, καταφέρνοντας να επικρατήσει σε διπλούς αγώνες της Φόλενταμ με συνολικό σκορ 1-0 (0-0 εντός και 1-0 εκτός έδρας). Φυσικά ο στόχος που θέτει το συγκρότημα του Βρέμαν, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου το Φεβρουάριο του 2014, είναι η παραμονή στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας.

Όρθια η Νιμ

Το τρίτο μας σημείο έρχεται από το Λιγκ Καπ Γαλλίας και αφορά το Χ2 της Νιμ στην έδρα της Λαβάλ, σε απόδοση 1.90. Πέρυσι έπρεπε να πάει στα μέσα Μαρτίου για να δεχτεί την πρώτη εντός έδρας ήττα της η Λαβάλ, μετά από ένα σερί 13 αγώνων. Φέτος ήρθε από το πρώτο κιόλας ματς που έδωσε, υποδεχόμενη τη Νανσί. Πολύ νωθρά έχει ξεκινήσει η σεζόν για τη Νιμ, που μετά από δύο αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό. Το έργο της βέβαια ήταν πολύ δύσκολο σε αμφότερα τα παιχνίδια με Εβιάν και Μπρεστ. Το χειρότερο ωστόσο είναι οι άσχημες εμφανίσεις που πραγματοποίησε το συγκρότημα του Πασκουαλέτι, ιδίως επιθετικά, μιας και φαίνεται να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η Νιμ… χρωστάει μία καλή εμφάνιση.

Over στο Σουίντον

Μεταφερόμαστε στο Νησί, από όπου προκύπτει δυάδα προτάσεων, αμφότερες από τον 1ο γύρο του Λιγκ Καπ. Αρχικά επιλέγουμε το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Σουίντον με την Έξετερ σε απόδοση 1.90. Μπορεί στα φιλικά προετοιμασίας της να άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις, ωστόσο, φαίνεται πως το καλό το κρατούσε για την πρεμιέρα της Α’ Αγγλίας, με την Σουίντον να επικρατεί με 4-1 της Μπράντφορντ στην πρεμιέρα. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ενώ βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ από το 4ο λεπτό, με την Σουίντον στην επανάληψη να δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, ξεκινώντας έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Από την πλευρά της η Έξετερ τα βρήκε σκούρα στην πρεμιέρα κόντρα στην Γέοβιλ με την οποία μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Προηγήθηκε στο 31’ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκολς, με τους Κόρνικ (46’) και Ντόλαν (63’ πεν) να κάνουν το 1-2 για τη Γέοβιλ. Ο Χόσκιςν στο 84’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Από την πλευρά του ο τεχνικός Τισντέιλ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών.

Μπορεί… η Σριούσμπερι

Τέλος, προτείνουμε το Χ2 στην αναμέτρηση της Μπλάκμπερν με τη Σριούσμπερι σε απόδοση 2.00. Αντίδραση αναζητά σήμερα η Μπλάκμπερν κόντρα στη Σριούσμπερι για το Λιγκ Καπ. Η πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ κόντρα στη Γουλβς δεν πήγε όπως θα ήθελε, καθώς ηττήθηκε 1-2, με την εμφάνιση της πάντως να μην ήταν κακή. Είχε τις στιγμές της, ήταν πιο επιθετική απ’ τον αντίπαλο, βρέθηκε να χάνει εντελώς κόντρα στη ροή της αναμέτρησης. Ισοφάρισε στο 39’, αλλά στο 45’ δέχτηκε και δεύτερο γκολ και δεν κατάφερε να αντιδράσει σε όλο το δεύτερο μέρος. Νεοφώτιστη στην Πρώτη Κατηγορία η Σριούσμπερι, θεωρείται απ’ τις καλές ομάδες, που αναμένεται να κερδίσουν εύκολα την παραμονή τους. Αυτό φάνηκε και στην πρεμιέρα κόντρα στη Μίλγουολ, ένα απ’ τα πιο ισχυρά φαβορί για την άνοδο. Μπορεί η Σριούσμπερι να ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας, εντούτοις είχε θετικότατη παρουσία, προηγήθηκε στο 55’ και ηττήθηκε εξαιτίας ενός αμφισβητούμενου πέναλτι που κέρδισε ο αντίπαλος στο 67’. Είναι λογικό να χρειαστούν χρόνο οι φιλοξενούμενοι στην προσαρμογή τους στο υψηλότερο επίπεδο, εκεί όπου ανήκει και ο σημερινός αντίπαλος, που παίζει στην Τσάμπιονσιπ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λεσόρ: «Αν δεν τραυματιζόμουν θα ήμουν υποψήφιος για MVP»

Λεσόρ: «Αν δεν τραυματιζόμουν θα ήμουν υποψήφιος για MVP»

Παναθηναϊκός: Προπόνηση και το Πάσχα για τον επτάστερο – Τα νεότερα για Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Προπόνηση και το Πάσχα για τον επτάστερο – Τα νεότερα για Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Κρατήστε αυτό το όνομα για τη θέση του αριστερού μπακ

Παναθηναϊκός: Κρατήστε αυτό το όνομα για τη θέση του αριστερού μπακ

Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα!

Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα!

Τα δεδομένα για το μέλλον του Ουναΐ: Η Μαρσέιγ, ο Παναθηναϊκός και τα θέλω του παίκτη

Τα δεδομένα για το μέλλον του Ουναΐ: Η Μαρσέιγ, ο Παναθηναϊκός και τα θέλω του παίκτη

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε σήμερα Ελλάδα-Ουγγαρία, Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Ρεάλ και Τσέλσι

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε σήμερα Ελλάδα-Ουγγαρία, Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Ρεάλ και Τσέλσι

Εφορία: Πρόστιμα-φωτιά στους «πειρατές» του Internet

Εφορία: Πρόστιμα-φωτιά στους «πειρατές» του Internet

Αυτή είναι η καινούργια, εντυπωσιακή κριτής του GNTM (Pics)

Αυτή είναι η καινούργια, εντυπωσιακή κριτής του GNTM (Pics)

Πώς είναι το σωστό: Αυγό ή Αβγό;

Πώς είναι το σωστό: Αυγό ή Αβγό;

“Λαβράκι” της ΑΑΔΕ σε κρυφά Airbnb με κέρδη άνω των 8 εκατ. ευρώ. Πως τα εντόπισαν

“Λαβράκι” της ΑΑΔΕ σε κρυφά Airbnb με κέρδη άνω των 8 εκατ. ευρώ. Πως τα εντόπισαν

Η προσπάθεια για Ουναΐ και η επιθυμία του Βαγιαννίδη

Η προσπάθεια για Ουναΐ και η επιθυμία του Βαγιαννίδη

Ήρθε το PANATHINAIKOS24 VIBER COMMUNITY

Ήρθε το PANATHINAIKOS24 VIBER COMMUNITY

Ο λόγος που τρώμε μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση

Ο λόγος που τρώμε μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση

Ολυμπιακός vs Euroleague: Όταν τα views δεν βγαίνουν… με «μαγειρέματα»

Ολυμπιακός vs Euroleague: Όταν τα views δεν βγαίνουν… με «μαγειρέματα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το νέο TikTok για την οδική ασφάλεια – «Oδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί, ποτέ»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το νέο TikTok για την οδική ασφάλεια – «Oδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί, ποτέ»

«Μουτράκια» του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα για τα… social media!

«Μουτράκια» του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα για τα… social media!

Στις 19:00 το Αγιο Φως στο «Ελ. Βενιζέλος» – Πώς θα μεταφερθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα

Στις 19:00 το Αγιο Φως στο «Ελ. Βενιζέλος» – Πώς θα μεταφερθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα

Διευθυντής Ερυθρού Αστέρα: «Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπεί την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο»!

Διευθυντής Ερυθρού Αστέρα: «Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπεί την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο»!

Άλλαξαν οι αποδόσεις: Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Άλλαξαν οι αποδόσεις: Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ: Πρόταση-μαμούθ στον Παναθηναϊκό από την Κίνα για τουρνουά το 2026!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ: Πρόταση-μαμούθ στον Παναθηναϊκό από την Κίνα για τουρνουά το 2026!

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ