Ο Λουντοβίκ Ομπράνιακ προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά η περίπτωση του δεν φαίνεται να απασχολεί τους «πράσινους».
Ο Πολωνός άσος θα αποχωρήσει από την Βέρντερ Βρέμης, στην οποία αγωνιζόταν από το 2014 και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Ομπράνιακ λοιπόν προτάθηκε στους «πράσινους» και είναι σίγουρα μία καλή λύση, ωστόσο το υψηλό κασέ του είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Μετς το 2002 και το 2007 πήρε μεταγραφή για την Λιλ. Εκεί έμεινε για δύο χρόνια πριν πάει στην Μπορντό, που ήταν ο τελευταίος του σύλλογος στην Γαλλία.
Εν συνεχεία βρέθηκε το 2014 στην Γερμανία και στην Βέρντερ, ενώ είχε δοθεί δανεικός το περασμένο Γενάρη στη Ρίζεσπορ.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έσκασε η βόμβα με Μίσιτς!

Νέο ΣΚΑΝΔΑΛΟ με χρήση ουσιών στον Ολυμπιακό: Βρέθηκε κι άλλος παίκτης θετικός σε έλεγχο!

Ντόκεν: Αθεράπευτα ρομαντικός, επικίνδυνα Παναθηναϊκός (pics + vids)
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο