Παρασκήνια

Ισχυρισμός ΣΟΚ του Αχιλλέα Μπέου!

Ισχυρισμός ΣΟΚ του Αχιλλέα Μπέου!

Ισχυρός και ενεργός παράγοντας του ΠΑΟ επηρέασε τον εισαγγελέα, Παναγιώτη Πούλιο, υπέρ της απαλλαγής του Βαγγέλη Μαρινάκη από τις κατηγορίες για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, όπως ισχυρίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος, με παρέμβασή του στον ΣΠΟΡ FM.

Μεταξύ άλλων, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε:

«Καταγγέλω ότι ο κ. Πούλιος είναι κάτοχος διαρκείας του Παναθηναϊκού. Και ότι ο άνθρωπος που επηρέασε τον κ. Πούλιο για λογαριασμό του Μαρινάκη (σ.σ. να απαλλαγεί) είναι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Είναι παράγοντας ισχυρός. Με φέρνετε σε δύσκολη θέση, είναι ισχυρό στέλεχος της οικογένειας του ΠΑΟ. Είναι αυτός που τους έφερε σε επαφή. Είναι ενεργός παράγοντας. Δεν μιλάμε για σύμβουλο, αντιπρόεδρο ή μαριονέτα. Μιλάμε για στέλεχος. Ας ψάξει η Δικαιοσύνη ποιος είναι. Εγώ έχω κάνει τόσες αιτήσεις εξαίρεσης εδώ και μήνες, όμως δεν έγινε τίποτα. Όπως ζήτησα και πραγματογνωμοσύνη, κάτι που αναφέρεται στο Νόμο, αλλά ούτε αυτό έγινε».

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο συγκεκριμένος παράγοντας είναι μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟ, ο κ. Μπέος ανέφερε: «Δεν σημαίνει ότι ο παράγοντας είναι του ποδοσφαίρου. Ή ότι είναι στο συμβούλιο. Ψάξτε να βρείτε. Εγώ σας λέω απλά ότι είναι ενεργός παράγοντας της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Αν κληθώ από Εισαγγελία τύπου Πούλιου και Τζιμπλάκη τότε δεν θα πω τίποτα. Αν κρίνω ότι αυτά που θα πω θα αξιολογηθούν δίκαια, τότε θα δώσω ότι στοιχεία γνωρίζω».

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ