ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλουν Εσιέν οι Αυστραλοί!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γκάνα ο Μίκαελ Εσιέν βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Αυστραλία.

Θέλουν Εσιέν οι Αυστραλοί!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ghanasoccernet.com ομάδες από την πρώτη κατηγορία της Αυστραλίας έχουν στο στόχαστρο τους τον Μίκαελ Εσιέν. Όπως τονίζει το ρεπορτάζ η συνεχής πτώση των εισιτηρίων που «κόβονται», όπως και τα μειωμένα νούμερα που κάνουν οι αγώνες στην τηλεόραση, έχουν αναγκάσει τις ομάδες στην Αυστραλία να «ψαχτούν» για παίκτες εγνωσμένης αξίας και «βαριά» ονόματα.

Έτσι λοιπόν έχουν στο στόχαστρο τους και τον Γκανέζο μέσο του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πιθανότητες για να πάρει μεταγραφή ο Μίκαελ Εσιέν από τον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστες. Την ίδια στιγμή όποιος και να θελήσει να κάνει δικό του τον παίκτη θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με την διοίκηση των “πρασίνων”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.