ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παλέρμο για Καρέλη!

Η Παλέρμο φαίνεται να έχει στο στόχαστρο της τον Νίκο Καρέλη, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία.

Παλέρμο για Καρέλη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας calciomercato η ομάδα του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι εξετάζει προσεκτικά τον Νίκο Καρέλη. Μάλιστα τονίζει ότι η ομάδα από την Ιταλία ρώτησε και τον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα επιθετικό.

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας δεν γίνεται αναφορά για τυχόν πρόταση της Παλέρμο αλλά γίνεται σαφές ότι ο Παναθηναϊκός δεν παραχωρεί τον παίκτη με κάτω από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Νίκος Καρέλης βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων του εξωτερικού όπως τη Γκενκ, η οποία προσπάθησε να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.652 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.