ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια για Αντέι

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 23χρονου Λούκα Αντέι της Σασουόλο.

Σενάρια για Αντέι

O Παναθηναϊκός μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αφήνει τον Σέρχιο Σάντσεθ εκτός αγωνιστικών χώρων για 3 μήνες, «χτενίζει» την αγορά, ώστε να ενισχυθεί με στόπερ.

Έτσι μετά τους Σίλντενφελντ και Ερτό, στη λίστα έρχεται να προστεθεί και ένα ακόμα όνομα. Πρόκειται για τον 23χρονο Λούκα Αντέι.

Ο νεαρός θηριώδης Ιταλός στόπερ, σύμφωνα με όσα γράφουν οι συμπατριώτες του, είναι στα υπόψη του στο Παναθηναϊκού, μετά από υπόδειξη του Αντρέα Στραματσόνι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 73.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λούκα Αντέι, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ρόμα, είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της «Σκουάντρα Ατζούρα» και αγωνίζεται στη Σασουόλο από το 2013, έχοντας παράλληλα και 30 συμμετοχές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.