ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

Χάντερ: «Δεν φοβάμαι, θα πετύχω»

Αποφασισμένος να πετύχει τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Βινς Χάντερ λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Χάντερ: «Δεν φοβάμαι, θα πετύχω»

Ο 22χρονος Αμερικανός φόργουορντ – σέντερ έρχεται στην Αθήνα και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή, μιλώντας στην εφημερίδα “Πράσινη”.

«Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση της καριέρας μου. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι ό,τι καλύτερο για μένα και το μέλλον μου. Ξέρω καλά πού έρχομαι και είμαι βέβαιος πως η επιλογή αυτή θα αποδειχτεί σωστή για μένα και την οικογένειά μου. Θα μπορούσα να βρω ένα καλό συμβόλαιο στο NBDL ή ακόμη και στο ΝΒΑ, αλλά η πρόταση από τον Παναθηναϊκό νιώθω ότι ήταν η καλύτερη δυνατή. Στον Παναθηναϊκό θα έχω την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω»

Όσο για το αν φοβάται;

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.013 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στη ζωή μου έχω μάθει να μη φοβάμαι τίποτα. Έρχομαι στην Ευρώπη και είμαι αποφασισμένος να πετύχω τους στόχους μου. Δεν θα χρειαστώ προσαρμογή στο μπασκετικό κομμάτι. Το άθλημα το ξέρω, ξέρω ποιες είναι οι αδυναμίες μου και πού μπορώ να βοηθήσω άμεσα. Τα καλά στοιχεία μου είναι η αθλητικότητα, η ταχύτητα και η εκρηκτικότητά μου. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί από τους προπονητές μου», απαντά.

Για τη νέα του ομάδα και τον κόσμο, είπε: «Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα πράγματα, αλλά γνωρίζω πως πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο με μεγάλη παράδοση και πολλούς τίτλους. Επίσης γνωρίζω και την ψυχολογία του κόσμου που είναι συνέχεια στο πλευρό της ομάδας. Η αντιμετώπιση είναι διαφορετική από την Αμερική, αλλά από ό,τι έχω καταλάβει είναι κάτι που θα μου αρέσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.