ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Μεγάλο μου όνειρο ν’ αποκτήσει ο ΠΑΟ νέο γήπεδο»

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε πως του αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα δημιουργείται στο γήπεδο της Λεωφόρου, ενώ δεν παρέλειψε ν' απαντήσει και για το αγωνιστικό σκέλος των «πρασίνων» και στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των play off.

Στραματσόνι: «Μεγάλο μου όνειρο ν' αποκτήσει ο ΠΑΟ νέο γήπεδο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Ο κύριος στόχος μας είναι να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη. Το όνομα του Παναθηναϊκού το αξίζει. Τα πλέι οφ θα μας επιτρέψουν να μάθουμε που χρειαζόμαστε περισσότερη ενίσχυση. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένη, γιατί ο επόμενος αγώνα είναι πολύ σημαντικός».

Για το πως βιώνει την έδρα της Λεωφόρου: «Υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα όταν παίζουμε στη Λεωφόρο, γιατί το γήπεδο είναι στην καρδιά της πόλης και ο κόσμος είναι παθιασμένος και κοντά στην ομάδα. Εκείνο που εκτιμώ πραγματικά είναι πως είτε έχουμε κερδίσει, είτε έχουμε χάσει, ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας»

Για το αν ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει ένα σύγχρονο γήπεδο στη Λεωφόρο: «Επενδύω πολλά στο πάθος που υπάρχει σε αυτό το χώρο γιατί εδώ έχει παίξει μόνο ο Παναθηναϊκός. Για μένα το να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός ένα σύγχρονο γήπεδο είναι ένα μεγάλο όνειρο. Στην Ιταλία υπάρχουν ομάδες που μοιράζονται γήπεδα και το έχω βιώσει. Εύχομαι αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα γιατί θα είναι σημαντικό και για την ομάδα και για τον κόσμο».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.