ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με τον κόσμο στο πλευρό του για πρώτη φορά φέτος!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (16:00) τη Νίκη Λευκάδας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών στο μπάσκετ, με τον κόσμο στο πλευρό του για πρώτη φορά φέτος!

Με τον κόσμο στο πλευρό του για πρώτη φορά φέτος!

Η ομάδα του Πέτρου Πρέκα, θέλει να κάνει την 5η νίκη σε έξι ματς φέτος, απέναντι στη Νίκη Λευκάδας, έχοντας στο πλευρό της τον κόσμο, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά δια ζώσης την γυναικεία ομάδα μπάσκετ, αφού ο Παναθηναϊκός εξέτισε την ποινή της τιμωρίας της έδρας του.

Πρέκας: «Σημαντική η επιστροφή του κόσμου»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο «Π. Γιαννακόπουλος», που αναμένεται να είναι μεγάλη.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Το σημαντικότερο στοιχείο του αυριανού αγώνα είναι η επιστροφή του κόσμου που μας στηρίζει στην θέση του, που είναι η κερκίδα του «Τάφου του Ινδού». Τον χρειαζόμαστε κοντά μας σε κάθε παιχνίδι. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε δουλέψει σκληρά και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την νίκη».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...