ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κανένα θέμα με Πατέρα – Δεν πήγε στο γήπεδο

Δεν υπάρχει σενάριο επιστροφής του Νικόλα Πατέρα στα διοικητικά, παρά τη φημολογία των τελευταίων ωρών.

Κανένα θέμα με Πατέρα - Δεν πήγε στο γήπεδο

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΔΕΝ βρέθηκε χθες στη Λεωφόρο, παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας! Μετά από αυτή την παραπληροφόρηση, υπήρχαν σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο Πατέρας σκέφτεται την εμπλοκή του στα διοικητικά του “τριφυλλιού” και την επιστροφή του στην ΠΑΕ. Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν έχει βάση.

Ο Πατέρας δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην ομάδα. Βοηθάει όποτε και όταν μπορεί, τόσο την ΠΑΕ, όσο και τον Ερασιτέχνη, αλλά δεν προκύπτει από κάπου θέμα επιστροφής του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.