ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τούρκοι για Κουτρουμπή

Ο Γιώργος Κουτρουμπής, έχει προξενήσει το ενδιαφέρον αρκετών τούρκικων συλλόγων, οι οποίοι στέλνουν ανθρώπους να δουν δια ζώσης τον αμυντικό του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη.

Τούρκοι για Κουτρουμπή

Όπως αναφέρει το «Goal», εκπρόσωποι τουρκικών ομάδων (συγκεκριμένα δύο ομάδων) θα βρεθούν στα Πηγάδια προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς του «τριφυλλιού» με την Ξάνθη, λόγω Κουτρουμπή.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί ομάδες της Τουρκίας, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάτι επίσημο. Υπενθυμίζεται πως ο Κουτρουμπής, έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, αναφορικά με ομάδα του εξωτερικού, η οποία είναι στα 3 εκ. ευρώ.

Τέλος, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, σημειώνεται πως οι Τούρκοι θα δουν και άλλους παίκτες των «πράσινων», χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 126.254 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.