ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιατί οι «πράσινοι» στράφηκαν στη λύση του Αυλωνίτη

Οι λόγοι για τους οποίους ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του 27χρονου Έλληνα αμυντικού.

Γιατί οι «πράσινοι» στράφηκαν στη λύση του Αυλωνίτη | panathinaikos24.gr

Το βράδυ του Σαββάτου, οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Τάσου Αυλωνίτη στον Παναθηναϊκό.

Νικολογιάννης: «Ο Γκάμαρης ήρθε με σκοπό στη Λεωφόρο αλλά δεν τα κατάφερε»
Νικολογιάννης: «Ο Γκάμαρης ήρθε με σκοπό στη Λεωφόρο αλλά δεν τα κατάφερε» 3.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 27χρονος αμυντικός από την Εύβοια τα βρήκε σε όλα με τους «πράσινους» και θα αποτελέσει την 13η μεταγραφή του συλλόγου στη θερινή μεταγραφική περίοδο, ερχόμενος ως ελεύθερος στο Κορωπί.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελεί επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει το «ΟΚ» για την μεταγραφή του έχοντας το σκεπτικό της προσθήκης μιας ακόμη λύσης στο κέντρο της άμυνας που αναμένεται να βοηθήσει άμεσα, όποτε χρειαστεί, την ομάδα.

Συν τοις άλλοις, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει το απαραίτητο κίνητρο για να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, έχοντας παραστάσεις από τη Super League (Πανιώνιος, Ολυμπιακός) αλλά και από το εξωτερικό (Χαρτς, Στουρμ Γκρατς).

Η επιλογή του Αυλωνίτη αλλά και τα στοιχεία τα οποία τον συνοδεύουν, κάνουν την περίπτωσή του να μοιάζει αρκετά με εκείνη του Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος, όπως έχει μάλιστα δηλώσει δημοσίως, «διψά» να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός συλλόγου πρώτης γραμμής, όπως ο Παναθηναϊκός.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close