ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλησίασε το αρνητικό ρεκόρ στη Βαρκελώνη

Ένα σουτ μακριά από τη χειρότερη επίδοσή του στην Ευρωλίγκα έφτασε ο Παναθηναϊκός.

Πλησίασε το αρνητικό ρεκόρ στη Βαρκελώνη

Ο Παναθηναϊκός έχασε παντελώς τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε των «πρασίνων» με 27 πόντους διαφορά (98-71).

Η διαφορά αυτή ήταν η δεύτερη χειρότερη στην ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, με το «τριφύλλι» να… αγγίζει το αρνητικό ρεκόρ των 30 πόντων, το οποίο είχε σημειωθεί στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα τη σεζόν 2013/14 (74-44).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...